Blumhouse anuncia la seqüela 'Black Phone 2': data d'estrena confirmada el 2025 i retorn d'Ethan Hawke

Black Phone 2

El productor Jason Blum ha donat llum verda a la seqüela de Black Phone, que s'estrenarà als cinemes el 27 de juny de 2025.



Torna El Raptor


La productora Blumhouse intentarà repetir l'èxit de Black Phone amb una seqüela que arribaria als cinemes el 2025, titulada senzillament Black Phone 2, i que faria tornar a actors com Ethan Hawke. Aquesta franquícia de terror està basada en un relat curt d'homònim títol de Joe Hill (el fill de Stephen King) publicat el 2004.

Black Phone va ser un dels grans èxits cinematogràfics del 2022, i el més important del gènere de terror d'aquest mateix any. Amb un pressupost de 19 milions de dòlars, va recaptar als cinemes 161 milions. Això en un any de recuperació econòmica després de la pandèmia de la Covid-19, donant vitalitat a Blumhouse i obrint la porta a que el productor Jason Blum continués produint més cinema de gènere fantàstic.

El seu director va ser Scott Derrikson (Sinister), que tornava al gènere de terror després de dirigir Doctor Strange basada en el còmic de Marvel. Amb Black Phone, tornava als seus orígens, i firmava una sòlida pel·lícula de terror amb un vilatà interpretat magistralment per Ethan Hawke.

La pel·lícula explicava comun segrestador i assassí de nens anomenat El Raptor reté en un soterrani a un nen, a qui atormenta continuament. Allà sota, el nen rep constantment estranyes trucades d'anteriors víctimes que intenten ajudar-lo a escapar.

Després de mesos d'incertesa sobre una possible seqüela de Black Phone, Blumhouse ha confirmat a través de Deadline que Black Phone serà una realitat. A més, ha confirmat la data d'estrena als cinemes: 27 de juny de 2025. És probable que aquest anunci s'hagi hagut de posposar fins ara per la vaga de guionistes de Hollywood, que d'alguna manera deu haver afectat a aquesta producció. Sigui com sigui, Black Phone 2 ja té llum verda.

Dit això, no s'ha confirmat encara si Scott Derrickson repetirà com a director, o si C. Robert Cargill s'implicarà al guió. El que sí s'ha confirmat és que els personatges principals de la primera entrega, com Ethan Hawke, Mason Thames, Madeline McGrow, Jeremy Davies i Miguel Mora tornaran per continuar la història.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris