'Emanuelle's Revenge': La sèrie de pel·lícules eròtiques Emanuelle Nera dels anys 70 ressorgeix


Emanuelle's Revenge Poster

Beatrice Schiaffino és Emanuelle en aquest thriller eròtic de venjança femenina amb rerefons feminista.



Perversió, seducció i venjança


La sèrie de pel·lícules eròtiques italiana Emanuelle nera, molt popular als anys 70, torna ara amb Emanuelle's Revenge, un thriller de venjança femenina que serà estrenat en DVD i Digital el 14 de desembre de 2023 pel mercat internacional.

La perversa Emanuelle torna, aquesta vegada, com una cèlebre novel·lista lesbiana amb un secret ardent. Ambientat a la Itàlia contemporània, el ric playboy Leonardo (Gianni Rosato) es troba i s'enamora de la seductora Emanuelle (Beatrice Schiaffino). Però, el que comença com un simple joc de seducció del gat i la rata, aviat es transforma en quelcom més sinistre.

Els cineastes Monica Carpanese i Dario Germani han escrit i dirigit Emanuelle's Revenge (originalment titulada “Do ut des”), i han concebut la pel·lícula com un conte eròtic sadomasoquista amb un sorprenent gir feminista, lluny d'aquell cinema grindhouse dirigit als homes que era la saga Emanuelle.

El pòster oficial de la pel·lícula és un homenatge al pòster del clàssic Emmanuelle (1974), on veiem l'actriu Beatrice Schiaffino asseguda a la mateixa butaca on hi era Sylvia Kristel; però, aquest cop, sense mostrar els pits. Podeu veure també el tràiler oficial a continuació.



Emanuelle nera és una saga de pel·lícules eròtiques italianes protagonitzades per l'actriu Laura Gemser iniciada el 1975 i que va generar nombroses seqüeles. Gemser interpretava a una periodista i fotògrafa que signava els seus articles com a “Emanuelle”, i que escrivia sobre les seves aventures arreu del món, plenes de sexe i perills. L'existència d'aquesta franquícia italiana neix com a resposta a l'èxit francès Emmanuelle.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris