'La Partitura': La terrorífica revisió d'El Flautista d'Hamelín s'estrena el 6 de desembre als cinemes

La Partitura Trailer Oficial

Vertice Cine estrena La Partitura el 6 de desembre als cinemes, un dels últims treballs de l'actor Julian Sands abans de morir.



Terror musical


El 6 de desembre arriba als cinemes La Partitura, una recaragolada revisió del clàssic infantil El Flautista d'Hamelín. El tràiler oficial ja es pot veure.

Es tracta d'un dels últims treballs de l'actor Julian Sands (Warlock) abans de morir (mort el gener de 2023), qui interpreta a un músic experimentat. Per la seva part, Charlotte Hope (La Monja), és una jove compositora que es trobarà amb l'oportunitat de la seva vida. La partitura desenvolupa aquest argument:

Una jove compositora es troba davant l'oportunitat de la seva vida quan rep l'encàrrec de finalitzar el concert final del seu difunt mentor, que va quedar incomplet després del seu mort. Sense embargament, vine a descobrir que tocar aquestes notes té repercussions mortals, el que la portarà a desemmascarar els ulls pertorbadors de la melodia i la malvada força que aquesta espiga.


Erlingur Thoroddsen escriu i dirigeix aquesta producció de Millenium Media.

La Partitura és una pel·lícula de terror musical que disposa del prestigiós compositor Christopher Young, responsable d'altres obres de terror recent com Cementiri d'animals, The Offering, Sinister, o clàssics com Jennifer 8, Copycat o Species.

Vertice Cine distribueix a Espanya la pel·lícula i l'estrena el 6 de desembre als cinemes. Aquest és el tràiler internacional en anglès d'aquesta versió terrorífica d'El Flautista d'Hamelín:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris