'Terrifier 3': Art the Clown Desperta el Terror a la Nit de Nadal amb un Primer Tràiler Impactant

Terrifier 3 Art the Clown Nadal
Imatge de Terrifier 3

Art the Clown torna als cinemes el 25 d’octubre de 2024 amb Terrifier 3. Primer tràiler en HD.



El Nadal amb Art the Clown

A principis de novembre es va tornar a estrenar a les sales de cinema dels EUA la pel·lícula Terrifier 2, amb l’al·licient que després dels crèdits finals es podia veure el primer tràiler de Terrifier 3. Fins avui, aquest teaser era a Internet filtrat amb baixa qualitat, però ara ja s’ha publicat oficialment en bona qualitat.

Bloody Disgusting i Cineverse presenten el tràiler Terrifier 3, la continuació de Terrifier 2 que farà tornar a la pantalla gran el terrorífic Art the Clown interpretat per l’actor David Howard Thornton. La final girl Lauren LaVera també torna en el seu paper de Sienna, així com Elliott Fullam. Aquesta nova entrega (la quarta de la saga) també acull el retorn de l’actriu Samantha Scaffidi com a Victoria Heyes, l'heroïna de Terrifier.

Terrifier 3 contextualitza l’acció a la nit de Nadal. Torna a situar-se al comptat de Miles (EUA), i allà Art the Clown prepara un bany de sang mentre la gent dorm tranquilament als seus llits esperant l’arribada del Pare Noel.

El director Damien Leone no ha donat detalls sobre l’argument de la pel·lícula, però és sabut que l’argument conclourà a Terrifier 4 i, per tant, la tercera i quarta part funcionaran com una unitat. Totes dues produccions tindran un metratge d’uns 90 minuts, a diferència de les més de dues hores de Terrifier 2.

Leone també ha explicat que el pressupost de Terrifier 3 serà el més elevat de la saga. A més, la pel·lícula (que ara mateix està en rodatge), s’està filmant amb pantalla panoràmica anamòrfica, que és el mateix estil que utilitzava John Carpenter, per exemple. “Serà una bèstia completament diferent” diu Leone a Fangoria.

Terrifier 3 s’estrena als cinemes dels EUA el 25 d’octubre de 2024. Aquest és el primer tràiler oficial:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris