'The First Omen': Data d'estrena als cinemes de la preqüela de 'La Profecia'

The First Omen primera imatge oficial
Primera imatge oficial The First Omen

La pel·lícula que explica l'origen dels successos coneguts a La Profecia, la pel·lícula de terror dirigida per Richard Donner estrenada el 1976.



La llavor del mal

El clàssic del cinema de terror La Profecia tindrà una preqüela titulada The First Omen produïda per 20th Century Fox. Fa uns dies es va publicar la primera imatge oficial i amb ja es coneix la data d'estrena als cinemes: 5 d'abril de 2024.

Arakasha Stevenson dirigeix la pel·lícula basant-se en els personatges originals creats per David Seltzer, partint d'una història de Ben Jacoby (Bleed) i un guió de Tim Smith, Arkasha Stevenson i Keith Thomas (Ulls de foc). Aquest és l'argument:

Quan una jove estatunidenca és enviada a Roma per iniciar una vida de servei a l'Església, es topa amb una foscor que posa en qüestió la seva pròpia fe i descobreix una conspiració aterridora que espera provocar el naixement de l'encarnació del mal.


El repartiment de The First Omen l'integra Nell Tiger Free (Servant), Tawfeek Barhom (Maria Magdalena), Sonia Braga (El petó de la dona aranya), Ralph Ineson (L'home del nord) i Bill Nighy (Living). Ningú del film original repeteix.

La Profecia (“The Omen” títol original) és una pel·lícula de terror sobrenatural estrenada el 1976 que va ser dirigida per Richard Donner i protagonitzada per Gregory Peck, Lee Remick, David Warner, Harvey Stephens, Billie Whitelaw, Patrick Troughton, Martin Benson, i Leo McKern. David Seltzer va escriure el guió partint d'una idea original del productor Harvey Bernhard. El prestigiós compositor Jerry Goldsmith va guanyar un premi Oscar per la seva feina en la banda sonora del film.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris