'Welcome to Derry': HBO endarrereix l’estrena de la sèrie fins al 2025

Pennyise It Welcome to Derry

La sèrie que explica l'origen del pallasso Pennywise finalment s'estrenarà el 2025 a la plataforma HBO.




Tots flotaran altre cop


La sèrie Welcome to Derry tenia previst estrenar-se per Halloween 2024, però recentment HBO, la plataforma que en té els drets d’exhibició, ha endarrerit aquesta estrena pel 2025 sense concretar cap data. Així ho ha anunciat el CEO de la companyia Casey Bloys aquest matí.

Welcome to Derry és una preqüela de les dues pel·lícules d’It que va dirigir Andy Muschietti, on s’explicarà l’origen del terrorífic pallasso Pennywise. L’acció se situa a la dècada de 1960, un context anterior als esdeveniments vistos a It: Capítol 1, l’adaptació al cinema del popular llibre de Stephen King.

És una producció de Warner Bros Televisió. El repartiment inclou Taylour Paige, Jovan Adepo (“Watchmen”), Chris Chalk (“Perry Mason”), James Remar (“Oppenheimer”), Madeleine Stowe (“L’últim Mohicà”) i Stephen Rider (“Daredevil”).

It: Capítol 1 va ser estrenada el 2017 i va recaptar arreu del món 701 milions de dòlars, partint d’un pressupost de 35. It: Capítol 2 (2019) va recaptar la gens menyspreable xifra de 473 milions d’un pressupost de 79 milions.

Welcome to Derry com serà rebuda pel públic? Haurem d’esperar a l’estrena de la sèrie el 2025 a la plataforma HBO.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris