La llegenda de 'L'home dels nassos' arriba als cinemes el 19 de gener

L'home dels nassos (2024) Abigail Schaaff

La directora Abigail Schaaff (El Ministerio del Tiempo) debuta al llargmetratge amb aquest film de terror, fantasia i memòria històrica, amb Pablo Derqui i Ivan Benet com a protagonistes.



Mitologia catalana


La criatura del folklore català, coneguda com 'l'home dels nassos', pren vida a la pantalla gran amb la pel·lícula 'L'home dels nassos', un film de fantasia i terror ambientat en plena època franquista que arribarà als cinemes catalans el 19 de gener de 2024, de la mà de Filmax.

La llegenda de l''home dels nassos' explica com aquest ésser mític només és visible el 31 de desembre i té tants nassos com dies té l'any. Els guionistes Eric Moral i Núria Velasco han adaptat aquesta llegenda en forma de guió, sent aquesta la trama central de la pel·lícula:

SINOPSI: A l'hivern de 1968, en un petit poble de muntanya, tres nens intenten escapar de l'anomenat 'Home dels nassos', un ésser llegendari que captura els nens mentiders durant l'últim dia de l'any. Però no són els únics que el temen, ja que les mentides del passat també es poden percebre.

Aquest és el primer llargmetratge de la directora Abigail Schaaff, coneguda per la seva participació en sèries de televisió com 'El Ministerio del Tiempo' i 'Cuéntame como pasó'. Segons informa Filmax, la pel·lícula és "un drama d'època que combina aventura i fantasia, utilitzant aquest ésser mític per narrar una història que connecta les dècades dels anys 30 i 60, endinsant-se en les mentides i el silenci imposats durant dècades per la dictadura franquista".

Pablo Derqui i Ivan Benet són els protagonistes de 'L'home dels nassos', acompanyats de talents com Mercè Llorens, Pep Munné, Maria Molins, Jeannine Mestre, Jorge Motos, Berner Maynes i Malcolm McCarthy.

Aquesta pel·lícula és una coproducció d'Aguacate & Calabaza, Turanga Films, Inaudita, Crea SGR i Halley Production, amb el suport de TV3, ICEC, TMV i Crea SGR. S'ha rodat a Catalunya, en localitzacions com el poble de Mura, la cova de Riudarenes, el bosc de Gualba i l'ermita de Sant Julià d'Uixols de Castellterçol.

Filmax estrena 'L'home dels nassos' el 19 de gener. 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris