Movistar+ estrena 'It's a Wonderful Knife' per Nadal

¡Que bello es morir!

Un slasher nadalenc dirigit per Tyler MacIntyre, director de la divertida Tragedy Girls, que a Espanya es titularà “¡Que bello es morir!”.



Per Nadal toca sang


Aquest Nadal arribarà a la plataforma Movistar+ el nou treball de Tyler MacIntyre, qui va dirigir aquell magnífic slasher juvenil titulat Tragedy Girls (disponible a Filmin) que aprofitava el gènere per satiritzar sobre els joves i les xarxes socials. Titulat It's a Wonderful Knife és també un slasher, però amb un to i estil diferent.

La pel·lícula s'estrenarà a l'estat espanyol com a ¡Que bello es morir! el 28 de desembre a Movistar+.

La història transcorre a l'idíl·lic poble d'Angel Falls. Un any després de salvar el seu poble d'un assassí psicòtic la nit de Nadal, la vida de Winnie Carruthers està lluny de ser meravellosa; però quan vol no haver nascut, es troba en un aterridor univers paral·lel i descobreix que sense ella, les coses podrien ser molt pitjors.

Ara l'assassí ha tornat, i ella ha de col·laborar amb el marginat del poble per identificar l'assassí i tornar a la seva pròpia realitat i evitar una altra matança...

El repartiment de It's a Wonderful Knife el compon Jane Widdop, Joel McHale (Deliver us from evil), Justin Long, Katharine Isabelle (American Mary), Jess McLeod i Cassandra Naud (Influencer).


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris