'Naruto', nou anime en català al SX3

Naruto SX3 anime català

L'anime d'èxit Naruto parlarà en català al canal SX3 de 3Cat aquest desembre.



Ninjes al SX3


El canal juvenil SX3 de TV3 ha presentat avui al Manga Barcelona un nou anime japonès que es podrà veure per televisió i en català. És un dels animes més importants, a l'altura de Bola de Drac i One Piece. Parlem de Naruto.

La responsable del canal, Laia Servera, ho ha anunciat aquest matí davant del públic del Manga Barcelona en una entrevista en obert que li ha fet l'organització del Saló.

Naruto fa una preestrena avui, 7 de desembre, al SX3, amb el primer episodi. El 13 de desembre continuaran les emissions ja donant continuïtat a la sèrie anime.

Naruto narra les aventures d'un ninja adolescent hiperactiu anomenat Naruto Uzumaki, que aspira a convertir-se en l'Hokage de la Vila de la Fulla perquè tothom reconegui la seva vàlua.

Servera ha volgut fer valdre l'esforç de 3CAT/TV3 amb l'anime en català, recordant que diumenge dia 10 s'emet per televisió Steins; Gate, i pròximament ho farà l'esperada Yona, la princesa de l'alba. En relació amb aquest últim, durant la xerrada, s'ha mostrat un vídeo on s'ha pogut apreciar el seu doblatge en català.

També, s'ha volgut posat en relleu les bones xifres d'audiència de One Piece, malgrat no haver arribat a superar el Titó, un dels pals de paller del canal juvenil.

Tornant a Steins;Gate, Servera ha informat que el diumenge 10 de desembre a quarts de 10 de la nit s'emetran 5 episodis de la sèrie. Disponibles a la plataforma SX3 a partir del dia 11.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris