'El Far', estrena el 26 de gener als cinemes

El Far 2024

Ángeles Hernández dirigeix aquest thriller psicològic protagonitzat per Irene Montalà i Hugo Silva.



Malsons al far


Alfa Pictures presenta el tràiler oficial de El Far (títol original "Faro"), un thriller de terror psicològic que arribarà als cinemes el 26 de gener. És el segon llargmetratge de la cineasta Ángeles Hernández després del drama titulat Isaac.

Sinopsi: Després de presenciar la mort accidental de la seva mare, la Lidia i el seu pare es refugien en un far per bregar amb el dolor. Però des que arriben, els malsons s'apoderen de Lidia, danyant encara més la relació amb ell. Tots dos hauran d'aprendre a confiar l'un a l'altre abans que els malsons es converteixin en reals.

Hugo Silva, Irene Montalà, Sergio Castellanos, Zoé Arnao protagonitzen El Far, a més dels secundaris Maria Ribera, Carles Cuevas i Noelia Balbo.


El Far és una coproducció catalana i argentina entre les empreses Mr. Miyagi Films i Vista Sur Films. Ha estat rodada en castellà.

Ángeles Hernández ha produït més de 20 pel·lícules espanyoles, entre les quals es troba la multipremiada El Hoyo i Breve historia del planeta verde. També ha estat guionista de film infantil Hanna i els monstres

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris