Steven Spielberg torna al terror amb 'Long Lost'

Steven Spielberg Long Lost

Spielberg produeix Long Lost, una pel·lícula de terror en la línia de La llavor del diable.



El mestre del fantàstic torna al terror


Steven Spielberg retorna al gènere de terror, almenys en la producció d'una pel·lícula. La obra en qüestió es titula "Long Lost" i està basada en la història curta del mateix nom escrita per Colin Bannon, la qual ell mateix s'ha encarregat d'adaptar en forma de guió. Amblin i Universal són les empreses productores.

Segons el portal Deadline, "Long Lost" és una amalgama entre "La llavor del diable" i "El que la veritat amaga". Per tant, els aficionats al terror segurament experimentaran esglais i misteri. La trama narra com una dona que va desaparèixer fa temps retorna a casa amb el seu marit, però la seva identitat ja no és la mateixa.

Pel que fa al repartiment i al director de la pel·lícula, encara es mantenen en secret. La preproducció del film acaba de començar i els detalls es revelaran progressivament. No obstant això, amb la participació de Steven Spielberg com a productor, es preveu que no serà una obra menor i que, com a mínim, generarà interès en el seu desenvolupament.

A més de Spielberg, Simon Kinberg és l'altre productor de "Long Lost". Ell ha produït pel·lícules de gran calibre comercial com "Deadpool" i "X-Men".

Spielberg retorna al gènere del terror, i això és motiu de celebració. No oblidem la seva destacada feina dirigint "El diable sobre rodes" i "Tauró", així com la seva implicació en produccions com "Poltergeist" i "Gremlins" entre moltes altres, deixant una empremta destacada al gènere fantàstic. Sens dubte, la producció de "Long Lost" és una notícia per celebrar.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris