El director de 'Vermin: La Plaga' dirigirà la nova 'Evil Dead'

Evil Dead Rise seqüela

Sébastien Vaniček és l'escollit per a dirigir la seqüela de Evil Dead Rise, produïda per Sam Raimi.



Klaatu barada nikto!


Sébastien Vaniček és el director de moda del moment. Aquest cineasta francès responsable del film de terror Vermin: La Plaga -actualment a la cartellera-, ja té previst dirigir el seu segon llargmetratge. Serà la nova entrega de la saga Evil Dead, la continuació directa de Evil Dead Rise (2023).

Així ho ha informat la revista digital Deadline. Després de l'èxit de taquilla de Evil Dead Rise l'any passat era d'esperar l'arribada de seqüeles que encara exploressin l'univers creat per Sam Raimi, i així s'ha confirmat. Serà la 5a entrega de la saga i encara no té títol.

Ghost House Pictures produeix la pel·lícula i té a Sam Raimi i Rob Tapert com a productors. Ells han escollit a Sébastien Vaniček per dirigir el nou film.

Fede Álvarez va dirigir el remake del clàssic original de Sam Raimi el 2013, i aquesta producció va obrir el camí perquè 10 anys després arribés Evil Dead Rise de Lee Cronin. Vaniček, un altre jove cineasta, tindrà la seva oportunitat. I és que Sam Raimi en la producció sempre ha escollit talents joves amb projecció per a dirigir les noves entregues d'Evil Dead.

Els detalls de la trama de la nova pel·lícula d'Evil Dead són un secret. Ja arribarà més informació, però per ara podeu gaudir de Vermin: La Plaga als cinemes amb doblatge en català.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris