'House of 1000 corpses: The Game', el joc de taula oficial de la pel·lícula de Rob Zombie

House of 1000 corpses game

Un joc de taula amb llicència oficial creat per Trick or Treat Studios que aviat iniciarà una campanya a Kickstarter pel seu finançament.




El joc dels cadàvers


La Casa dels 1000 Cadàvers de Rob Zombie va celebrar el 2023 el seu 20è aniversari, i la celebración continuarà aquest 2024 amb la sortida a la venda d’un joc de taula oficial de la pel·lícula.

L’empresa Trick or Treat Studios, especialitzada en merxandatge oficial de cinema de terror, ha anunciat avui House of 1000 corpses: The Game, un joc de taula amb llicència oficial que aviat sortirà a la vent. Abans de fer-ho, però, s’iniciarà una campaña a Kickstarter de a financiar-lo.

A la página de Kickstarter no hi ha información disponible sobre el joc, pero Trick or Treat Studios ha comentat que els jugadors viatjaran a través de llocs icònics de la pel·lícula i hauran de caçar tantes víctimes com puguin. Al House of 1000 corpses: The Game es podrá jugar tant individualment com de forma cooperativa.

Tots els mecenes tindran recompenses exclusives que aviat s’anunciaran en les pròximes actualitzacions de la campanya a Kickstarter.

La Casa dels 1000 cadàvers (“House of 1000 corpses” títol original), és una pel·lícula de terror del 2003 escrita i dirigida pel músic Rob Zombie, en el que va ser el seu debut al cinema. Està protagonitzada per la seva esposa Sheri Moon Zombie, a més de Rainn Wilson, Sid Haig, Walton Goggins, Bill Moseley i Karen Black.

https://www.kickstarter.com/projects/trickortreatstudios/house-of-1000-corpses-the-game?ref=discovery

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris