OnlyFans i terror: 'OnlyFangs'

OnlyFangs
Coneix el repartiment femení d’OnlyFangs, la nova pel·lícula de Paul Ragsdale sobre vampires treballant a una aplicació de sexe per subscripció.



Vampires a una aplicació


La popular plataforma de subscripció Only Fans, on els usuaris poden pagar per veure creadors de contingut per a adults i fins i tot interactuar amb ells, és la font d’inspiració del cineasta nord-americà Paul Ragsdale per la seva nova pel·lícula de terror. El títol és un joc de paraules: OnlyFangs.

Es tracta d’un film de vampirs on unes noies que fan sexe en directe per Internet a través d’una aplicació, en realitat són vampires assedegades de sang controlades per una força major. Un negoci del sexe que busca convertir els seus clients en víctimes.

OnlyFangs tot just ha començat la preproducció i avui Ragsdale ha fet públic el repartiment principal de la pel·lícula. Les actrius són noies que han treballat en projectes anteriors del director, tals com Kansas Bowling, Nina Lanee Kent, Adriana Uchishiba, Meredith Mohler (primera col·laboració amb Ragsdale) i Jessa Flux. A més del repartiment femení, també s’ha confirmat que l’actor Drew Marvick participa en l’obra.

Amb l’anunci del repartiment principal d’OnlyFangs s’han publicat pòsters de personatges, que podeu veure a la part inferior de la publicació.

Més enllà dels pòsters també s'ha anunciar l'inici d'una campanya de Crowdfunding el 15 de març, per així ajudar a financiar la pel·lícula. La pel·lícula té un pressupost d'uns 20.000 dòlars.

Paul Ragsdale és un director de cinema independent nord-americà especialitzat en gènere de terror eròtic. Juntament amb la seva dona, Angelica de Alba, van fundar l’empresa productora A&P Productions, amb la qual han produït nombrosos films com Slashlorette Party i la recent Murdercise. El seu cinema no té distribució a l’estat espanyol i es pot veure a la plataforma Tubi o en Blu-ray.

Jessa Flux OnlyFangs

Meredith Onlyfangs

Adriana OnlyFangs

Nina Lanee OnlyFangs

Drew OnlyFangs

Kansas Bowling OnlyFangs

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris