'Anaconda' (2024), nova versió xinesa de la monster-movie del 1997

Anaconda remake Xina

Brutal tràiler oficial del remake xinès d'Anaconda, la pel·lícula estrenada el 1997 protagonitzada per Jennifer Lópe, John Voigh i Ice Cube.




Una Anaconda "dels xinos"


La pel·lícula de terror dels anys 90 Anaconda aviat tindrà una nova versió xinesa no oficial. Els directors Xiang Qui Liang i Xiang He Sheng són els timoners d'aquesta producció oriental que avui presenta el tràiler oficial i també un espectacular pòster digne de la millor sèrie B.

Aquesta revisió xinesa d'Anaconda (1997) explica com un grup d'artistes de circ, en camí del que creuen que és un nou lloc per actuar, queden encallats a mig camí en una exuberant selva tropical. Allà, el capità que els guiava, és devorat per una anaconda. En el seu trajecte per sobreviure es creuen amb un caçador furtiu que està caçant l'anaconda, que s'adona que amb ells ara podria tenir prou esquer per atrapar-la.

El repartiment d'aquesta nova Anaconda està compost per Terence Yin i Nita Xia, a més de Paul Che, Jiu Kong, Ken Lok, Wang Xing Chen, Wang Gang, Wang Zi Run, Xu Shao Hang i Wu Hao. Un repartiment oriental desconegut a ulls occidentals que ens fa enyorar aquell excel·lent repartiment del film original dirigit per Luis Llosa el 1997, compost per Jennifer López, Ice Cube, Jon Voight, Eric Stoltz, Owen Wilson i Danny Trejo.

Canno Studio Pictures, Xiang Bros Studios i Sony Pictures Television són els productors i distribuïdors de la pel·lícula. No hi ha data d'estrena encara.

Tràiler oficial disponible.



Anaconda 2024 xina poster

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris