'Imaginary': Ell no és el teu amic

Imaginary 2024 terror

Descobreix la nova pel·lícula de terror de Blumhouse que s’estrena als cinemes el 15 de març, protagonitzada per un ós de peluix diabòlic.



Un amic de peluix?


La factoria Blumhouse presenta una nova pel·lícula de terror titulada Imaginary que arriba als cinemes el 15 de març, de la mà de Lionsgate. La casa del productor Jason Blum és la responsable dels títols de terror més exitosos que han passat per les sales de cinemes en els darrers anys, com M3GAN, Five Nights at Freddy’s, The Black Phone. No ens oblidem de la recent (però fallida) La Piscina. Amb Imaginary ens preguntem si repetiran l’èxit de les pel·lícules més lluïdes de Blumhouse.

SINOPSI: Quan la Jessica torna amb la seva família a la casa de la seva infància, Alice, la seva fillastra més petita, comença a desenvolupar un estrany aferrament cap a Chauncey, l'ós de peluix que troba al soterrani. En un primer moment, Alice i Chauncey s'entretenen amb jocs aparentment divertits que, de mica en mica, aniran tornant-se més sinistres i perillosos. A mesura que el comportament d'Alice es torna més inquietant, Jessica decideix intervenir, però quan ho fa s'adona que Chauncey és molt més que un ós inofensiu de peluix.

L'argument d’Imaginary sembla ben conegut, fent-nos recordar a El Ninot Diabòlic, Magic, Dead Silence o la citada M3GAN. En aquesta ocasió, un os de peluix porta el terror a la pantalla, explorant els límits entre la realitat i la fantasia a partir dels actes d’una nena incompresos pels adults.

El director de films de terror adolescent com Fantasy island i Veritat o Repte, en Jeff Wadlow, és el director d’Imaginary. També a la seva filmografia hi consten films com Cry Wolf i Kick Ass 2. Un cineasta experimentat en gènere de terror i que coneix bé el productor Jason Blum de Blumhouse. Pel que fa al guió del film que ens ocupa, també en Jeff Wadlow n’és el responsable, junt amb les aportacions al text de Greg Erb, Bryce McGuire i Jason Oremland.

El repartiment està compost per noms poc coneguts pel gran públic, com DeWanda Wise, Tom Payne, Taegen Burns, Pyper Braun i Veronica Falcón.

Imaginary ha tingut un pressupost de 13 milions de dòlars (similar al de M3GAN i La Piscina), i en la seva estrena als cinemes dels Estats Units ja ha recaptat l’equivalent al seu pressupost. Tocarà esperar a veure quina és la reacció dels espectadors catalans. La cita és a partir d'avui, 15 de març, només als cinemes.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris