Neve Campbell confirma el seu retorn a 'Scream 7'!!

Neve Campbell Scream 7

Kevin Williamson fa el salt a la direcció amb Scream 7 i aviat començarà el rodatge.




Kevin i Neve junts a Scream 7


Notícia bomba coneguda avui a Instagram: Neve Campbell ha anunciat al seu compte d'IG que participarà a Scream 7. L'anuncia l'ha fet acompanyat d'una imatge del guió de la pel·lícula i d'un text on explica el seu retorn a la saga.

La carta dirigida als fans diu el següent:

"Hola a tots. Estic molt emocionada d'anunciar aquesta notícia!!! Sidney Prescott torna!!!! Sempre ha estat una meravella i un honor poder interpretar Sidney a les pel·lícules de 'Scream'. La meva estima per aquestes pel·lícules i pel que han significat per a mi no ha disminuït mai, estic molt feliç i orgullosa de dir que m'han demanat, de la manera més respectuosa, que porti a Sidney de tornada a la pantalla i no podria estar més emocionada!!! Bé, en realitat podria. Si bé he estat increïblement afortunada de fer aquestes pel·lícules tant amb el mestre del terror Wes Craven com amb el meravellosament talentós equip de Matt i Tyler, he somiat durant molts anys com seria de meravellós fer una d'aquestes pel·lícules amb el comandament Kevin Williamson, i ara està succeint: Kevin Williamson dirigirà 'Scream 7!' És el seu nadó i la seva ment farà que la gaudeixi tothom. Un estimat amic durant molts anys. Per als increïbles fans de Scream, espero que estiguin tan emocionats com jo. Ens veiem al set, Kevin".



Així doncs, després de la desaparició del personatge Sidney Prescott a Scream VI, l'actriu Neve Campbell recuperarà el seu mític personatge per plantar cara a Ghostface a Scream 7. Aquest anunci arriba uns mesos després de l'acomiadament de Melissa Barrera per part de Spyglass, després de posicionar-se en públic sobre el conflicte bèl·lic entre Israel i Palestina. 

L'altre notícia bomba és que Kevin Williamson és l'escollit per dirigir Scream 7. El guionista de Scream (1996), Scream 2 (1997) i Scream 4 (2011) farà el salt a la direcció d'aquesta saga creada per ell juntament amb Wes Craven. Com a director només consta Segrestant a la Srta. Tingle (1999) en la seva filmografia. Veurem ara com es desenvolupa com a director amb Scream 7.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris