Primer tràiler d'Alien: Romulus', el retorn del Xenomorf als cinemes

Alien romulus 2024

Aquest estiu arriba només als cinemes Alien: Romulus, produïda per Ridley Scott. El film se situa entre la primera i segona entrega de la saga.



Xenomorf a bord


La franquícia Alien estrena aquest estiu una nova pel·lícula titulada Alien: Romulus que l’espectador haurà de contextualitzar entre Alien i Aliens, la primera i segona entrega respectivament. Una producció de Disney (actual propietària dels drets de la franquícia) dirigida per Fede Álvarez (No Respiris) que arribarà només als cinemes el 16 d’agost de 2024 de la mà de 20th Century Fox.

El primer tràiler d’Alien: Romulus ha estat presentat avui. Amb poc més d’un minut de durada, hi ha temps suficient per fer visible els Face Huggers i el Xenomorf, tot dins d’un clima de terror i suspens. L’acció se situa dins una estació espacial abandonada, on un grup de joves colonitzadors espacials es troben a dins i allà descobreixen que també hi és el Xenomorph.

Segons algunes informacions, la pel·lícula tindrà un estil més pròxim a la ciència-ficció i el terror d’Alien de Ridley Scott i al videojoc Alien: Isolation, més que al cinema d’acció de varies seqüeles de la saga. També s’ha descrit l'obra com “original i independent”, així com “que se centra en un grup de joves en un món distant”.

Cailee Spaeny (The Craft: Legacy) protagonitza la pel·lícula, i l’acompanyen al repartiment Isabela Merced, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn i Aileen Wu.

Fede Álvarez ha dirigit Alien: Romulus partint d’un guió escrit per ell mateix juntament amb Rodo Sayagues, el mateix equip que va fer el remake d’Evil Dead. Ridley Scott és el productor d’aquest film finançat per companyia Disney. 20th Century Fox distribueix als cinemes.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris