Tràiler del remake 'The Strangers: Chapter 1'. Una preqüela?

Els estranys 2024 Capitol 1

Descobreix el tràiler oficial de The Strangers: Chapter 1, el remake d'Els Estranys (2008) a càrrec de Renny Harlin.
Estranys emmascarats


Lionsgate ha publicat avui el tràiler oficial de The Straners: Chapter 1, el remake del slasher Els Estranys (2008) de Bryan Bertino que Renny Harlin (Deep Blue Sea) s'encarrega de revisar. Aquesta nova versió arribarà als cinemes el 17 de maig.

La pel·lícula és el primer capítol d'una futura trilogia que parteix del mateix punt on va partir Bryan Bertino en el film original. El guió l'ha escrit Alan R. Cohen i Alan Freedland.

El tràiler explica l'argument del film: després de patir una avaria al cotxe, una parella es veu obligada a passar la nit a una cabana. Allà seran assaltats per uns desconeguts emmascarats. Dit això, el tràiler té un detall que no passa desapercebut, i és aquesta frase d'eslògan: "descobreix com Els Estranys es converteixen en Els Estranys". The Strangers: Chapter 1 és una preqüela de la pel·lícula del 2008??

Ja ho descobrirem. Per ara, pots veure el tràiler oficial a continuació cortesia de Lionsgate.El repartiment el compon Madelaine Petsch (Riverdale), Froy Gutierrez, Rachel Shenton (The Silent Child), Ema Horvath (Rings of Power) i Gabe Basso.Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris