Fantastic 7 line-up 2024

Fantastic 7 2024

El Marché du Film aplega aquest esdeveniment on s'hi presenten futures pel·lícules de gènere fantàstic respatlldes per alguns dels festivals de cinema més prestigiosos.



El fantàstic que ve

El cinema fantàstic tornarà aquest any a Cannes amb el Fantastic 7, un esdeveniment destinat a la indústria del cinema on es presenten futures pel·lícules. El Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i el Marché du Film organitzen aquest esdeveniment que se celebrarà el 19 de maig, en la que serà la seva sisena edició.

Al Fantastic 7 s'hi aplegaran representants dels set festivals de cinema fantàstic més prestigiosos d'arreu del món, amb l'objectiu de presentar cada un d'ells una producció cinematogràfica de gènere fantàstic que consideren prometedora. Amb actes com aquest s'ajuda a fer més visibles les obres i d'aquesta manera s'ajuda a connectar-les amb possibles inversors.

I de la mateixa manera que en edicions anteriors, el Fantastic 7 ha triat una figura del cinema perquè actuï de padrí de l'esdeveniment. Enguany, el cineasta canari Juan Carlos Fresnadillo, ha estat l'escollit per apadrinar aquest acte de pitching, un artista amb un currículum exemplar que inclou títols com 28 setmanes després, Intruders o la recent -i exitosa- Damisel·la.

Les pel·lícules que seran presentades al Fantastic 7 abracen tota mena de gèneres, com són el terror, la comèdia, el drama o la ciència-ficció, amb el punt d'unió del gènere fantàstic. Dit això, a continuació fem un repàs dels títols que seran presentats:



1. DANIELA FOREVER | de Nacho Vigalondo

Gènere: Romàntic / Fantasia

Nicolas està passant pel moment més difícil de la seva vida, ja que la seva xicota ha mort recentment en un inesperat accident de trànsit. Un dia se li ofereix l'oportunitat de provar un medicament, una pastilla que us permetrà tenir un control total sobre els seus somnis. Ara podrà somiar amb una relació en què siguin més feliços que mai.

Presentada per Sitges - Fantastic Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya




2. ESPER’S LIGHT | de Jae-hoon Jung

Gènere: Documental fantàstic sobre l’adolescència / Ciencia-ficció / Terror / Aventures

Una desena d'adolescents viuen en un món on tothom pot ser qui vulgui i crear la història que vulgui. Enmig de la nit fosca de la ciutat de Lisan, el bosc d'Alstroemeria i l'illa d’Ashua, les seves històries imaginades flueixen a través d'innombrables opcions, buscant febles llampades de llum.

Presentada per Bucheon International Fantastic Film Festival




3. A TALE OF A FEATHER & A FISH | d’Ahmed El-Hawarey

Gènere: Misteri / Drama / Realisme màgic / Discapacitats

Mahmoud i Laila hereten una rara malaltia genètica que causa una paràlisi severa, cosa que ha deixat la seva família en un cercle interminable de dubtes i por, buscant desesperadament la salvació, que troben en abundància a través dels protagonistes.

Presentada per El Cairo International Film Festival




4. MALEFICARUM | d’Antonio Gäehd

Gènere: Terror / Drama

A les profunditats del desert, Delia, una adolescent venjativa, convoca un antic rei que li atorga una corona de set flames, carregada de set malediccions, per fer servir contra les noies que l'han assetjat a ella i a la seva amiga durant anys.

Presentada por Guadalajara International Film Festival




5. MOMMY’S HOME | de James Morosini

Gènere: Terror / Comèdia / Ciència-ficció / Thriller eròtic

Una comèdia de terror sobre un pare jove, la vida del qual fa un tomb quan la seva jove mare, ressuscitada com una atractiva jove de 24 anys, desferma el caos en la família, el matrimoni i el seny.

Presentada per SXSW South by Southwest Film & TV Festival



6. DOG OF GOD | de Raitis & Lauris Ābele

Gènere: Folk Horror

En un poble suec de Livonia del segle XVII, prevalen la pluja i l'embriaguesa constants. Quan una relíquia robada genera acusacions de bruixeria, un autoproclamat home llop de 80 anys anomenat Gos de Déu arriba amb un regal misteriós: Les Boles del Diable.

Presentada per PÖFF - Tallinn Black Nights Film Festival



7. FOREIGN BODY | de Tom Sainsbury

Gènere: Terror psicològic

Un estudiant europeu en el seu any sabàtic es muda amb una família de Nova Zelanda per experimentar la seva "cultura", però ràpidament descobreix la veritat psicològicament danyada i perillosa darrere dels seus educats somriures i la seva càlida hospitalitat.

Presentada per New Zealand International Film Festival

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris