‘Scary Movie 6’ anunciada oficialment

Scary Movie

L’exitosa franquícia que fa paròdia de pel·lícules de terror torna catorze anys després amb una sisena entrega.



Quan el terror fa gràcia


Aquests dies s’està celebrant als Estats Units la CinemaCon, la convenció de cinema més important del món. Ahir s’hi ha fet un anunci que interessarà als amants de la comèdia i el cinema de terror: torna Scary Movie amb una sisena entrega.

Paramount Pictures i Miramax produeixen la pel·lícula. Cap de les dues companyies ha donat detalls sobre la producció més enllà que l’estrena es preveu pel 2025. No hi ha director ni repartiment confirmat.

Scary Movie es una saga de pel·lícules que fa paròdia del cinema de terror. La primera entrega, estrenada el 2000, va parodiar principalment èxits de taquilla com Scream i Sé el que vàreu fer l’estiu passat. L’èxit comercial va ser sorprenent, aconseguint ingressar 278 milions de dòlars a tot el món, un fet que va impulsar el desenvolupament de quatre seqüeles. La darrera Scary Movie es va estrenar el 2013.

Quines pel·lícules inspiraran Scray Movie 6? Podrien ser novament Scream (incloent-hi l’assumpte Melissa Barrera acomiadada de la franquícia per motius polítics), o potser la factoria James Wan, Megalodó o It Follows? El 2025 coneixerem la resposta.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris