'Sistehood, the adventures of Bamba and Rocco' guanya el premi a Millor Fanzine 2018

Sisterhood, l'obra autoeditada que ha estat més votada pel públic.

La primera jornada del XXIV Saló del Manga de Barcelona ha volgut reconèixer la feina dels autors de fanzines. S'ha fet a través d'una gala de premis que ha servit per coronar com a Millor Fanzine 2018 Sisterhood, les adventures de Bamba and Rocco, l'obra autoeditada per l'autora Bamidala que ha estat la més votada pel públic.

A la gala de premis hi ha assistit Mertxell Puig, la directora general del Saló del Manga de Barcelona, que ha volgut destacar l'entusiasme dels autors per persistir a la feina. "Sense vosaltres no hi hauria futur, perquè tots comencen així", va destacar Puig al seu discurs. També va voler destacar la figura del Saló de Manga com a eina per ajudar tots els autors de fanzines a avançar en la seva trajectòria professional, a més d'ajudar-los a vendre les seves obres i donar-se a conèixer entre el públic.

Els nominats al premi a millor Fanzine van ser Canuto, Sisterhood, the adventures of Bamba and Rocco i Dejame Dormir, dels quals finalment Sisterhood, the adventures of Bamba and Rocco va ser el vencedor. I és que el públic sempre mana.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris