Linnea Quigley, Michelle Bauer i Brinke Stevens tornaran a reunir-se 32 anys després a 'Sorority Babes 2'

El dimoni Imp tornarà trenta-dos anys després a Sorority Babes 2, seqüela directa del clàssic produït per Empire Pictures el 1988, i que tindrà una nova generació de Scream Queens


Les actrius Linnea Quigley, Michelle Bauer i Brinke Stevens, que són el trio femení més famós de la sèrie BZ dels anys vuitanta, tornarà a reunir-se a Sorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama 2, la seqüela directa del mític títol que Empire Pictures va produir el 1988 (encara que es va estrenar a cinemes sota el segell Urban Classics). La seva participació en aquesta seqüela vindrà acompanyada també pel director del film original, David DeCoteau, amb la novetat que aquesta vegada estarà acompanyat de Brinke Stevens com a codirectora.

Es tracta d'una producció de Charles Band amb la seva Full Moon Features, i l'anunci oficial es va fer fa un parell de dies quan Band va anunciar Deadly Ten, la producció de deu pel·lícules de terror al llarg d'aquest 2019 i els rodatges dels quals seran retransmesos en línia. Una d'aquestes deu, com deia, serà Sorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama 2, la continuació de la pel·lícula que es va titular a Espanya com a "Noies de fraternitat a la pista de bitlles", una pel·lícula que va estar protagonitzada per unes joves i sexys Linnea Quigley, Michelle Bauer i Brinke Stevens, i que ara 32 anys després tornaran a reunir-se, encara que amb rols secundaris.

El rodatge està previst que comenci a finals del 2019, i ja hi ha un teaser pòster publicat. A més, Brinke Stevens també ha celebrat aquesta seqüela a través de xarxes socials, dient:

"Notícies emocionants! Co-dirigiré "Sorority Babes 2" amb David DeCoteau a finals d'aquest any. No puc esperar. El nostre trio original de Scream Queen, jo, Michelle Bauer i Linnea Quigley, també tindrem noves i encantadores aparicions!".  


(el demonio Imp)

Sorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama 2 volverá a situarse de inicio en la casa de la hermandad Tri-Delta para seleccionar a nuevas reclutas. Con la Mama Spider como guía, las reclutas regresarán como prueba de valor a la bolera Bowl-O-Rama, donde el malvado y asesino demonio Imp volverá a mostrarse.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris