Ficomic cancel·la el 38 Còmic Barcelona per l'amenaça del COVID-19

El 38 Còmic Barcelona s'havia de celebrar entre els dies 8 i 10 de maig a Fira de Barcelona. L'organització assegura que ja treballa en diferents alternatives per celebrar-ho.


Ens comuniquen que finalment queda cancel·lat el 38 Còmic Barcelona, ​​previst pels dies 8, 9 i 10 de maig a Fira de Barcelona. Ficomic ho ha anunciat amb un comunicat de premsa previsible després de l'anunci per part del Govern d'Espanya d'allargar el confinament a les llars per l'estat d'alarma actual del país per la COVID-19.

Aquesta cancel·lació no suposa que el visitant al Còmic Barcelona hagi d'esperar fins al 2021 per anar a l'esdeveniment. Ficomic al comunicat ha dit que ja treballa en diferents alternatives per celebrar el 38 Còmic Barcelona, ​​i sense concretar quins serien, creiem que ningú no dubta que s'acabarà celebrant tard o d'hora.

Aquesta decisió de cancel·lar l'esdeveniment per part de Ficomic era una possibilitat que l'organització tenia present, tal com va reconèixer Meritxell Puig -directora general del Còmic Barcelona-, a la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment. Va dir:

És un moment complicat al país. Queden dos mesos pel 38 Còmic Barcelona i nosaltres seguim endavant. Estem treballant amb la possibilitat que demà mateix ens obliguin a continuar treballant des de casa, perquè la seguretat va abans que res, però sempre tenint present que l'esdeveniment es realitzarà. En tot cas, si les coses van a pitjor, ja ho valorarem i prendrem una decisió. De moment nosaltres treballem amb les dates indicades i si hi hagués canvis ho anunciaríem d'aquí a un mes.


Creiem que ara toca ser a casa i no marcar dates concretes. L'evolució d'aquest maleït virus anomenat COVID-19 dictarà quan se celebraran tots els esdeveniments culturals posposats, com ara concerts, la Diada de Sant Jordi, el calendari futbolístic o el mateix 38 Còmic Barcelona. Tinguem paciència.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris