'Ghost in the Shell: SAC_2045': El tràiler final revela la seva data d'estrena a Netflix

També s'han presentat els nous personatges que tindrà la sèrie, així com el pòster final de Ghost in the Shell: SAC_2045.


Productions I.G ha publicat el tràiler final de Ghost in the Shell: SAC_2045, així com el pòster final. Per si no n'hi hagués prou, també ha presentat dos personatges nous mai abans vistos a la franquícia creada originalment en el manga de Masamune Shirow.

A més el tràiler final de Ghost in the Shell: SAC_2045 anuncia que la sèrie s'estrenarà a Netflix per a tothom el 23 d'abril del 2020, i és que anteriorment se sabia que l'estrena seria a l'abril, però no se sabia la data exacta . Aquest és el tràiler oficial:




D'altra banda, aquests són els nous personatges que apareixeran a Ghost in the Shell: SAC_2045. Són dos:


Purin Ezaki, un nou membre femení per a la Secció 9 que s'encarregarà del manteniment dels Tachikomas.



Standard, un nou mercenari de la secció 9.



Els altres personatges de Ghost in the Shell: SAC_2045 són els confirmats de Motoko Kusanagi, Batou, Togusa, Ishikawa, Saito, Pau, Borma, Tachikoma i Daisuke Aramaki.

Ghost in the Shell: SAC_2045 arriba a partir d'un acord entre l'editorial Kodansha i Production I.G, partint del màniga original Ghost in the Shell de Masamune Shirow. S'ha confirmat que Ghost in the Shell: SAC_2045 tindrà dues temporades, cadascuna composta per 12 episodis. La primera temporada estarà dirigida per Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex), i la segona per Shinji Aramaki (Capitan Harlock). Per part seva, l'il·lustrador rus Ilya Kushinov (The Wonderland) és el dissenyador dels personatges.

Font: ANN

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris