Kasumi Arimura interpreta Tomoe Yukishiro a 'Rurouni Kenshin: Final/El Comienzo'

Un dels misteris més ben guardats d'aquesta doble producció, titulades Rurouni Kenshin: Final i Rurouni Kenshin: El Començament s'acaba de desvetllar: Tomoe, el primer amor de Kenshin, es deixa veure en una imatge promocional.


Era conegut ja el repartiment principal de les properes dues pel·lícules d'acció real de Rurouni Kenshin (El Començament i Final), a excepció d'un dels personatges importants de la trama i que apareixerà a les dues pel·lícules. Parlem de Tomoe Yukishiro, el primer amor de Kenshin quan en la seva joventut exercia com a assassí.

Doncs bé, recentment la web oficial de les dues últimes pel·lícules de Rurouni Kenshin, ha rebel·lat qui interpretarà el rol de Tomoe Yukishiro, i serà Kasumi Arimura. A més, aquest portal va mostrar una imatge promocional de l'actriu caracteritzada com a Tomoe (imatge de capçalera), la qual desprèn un punt de tristesa, però alhora fredor, igual com s'apreciava a l'OVA "Records" de la franquícia Rurouni Kenshin. Val a dir que en les dues pel·lícules d'acció real Tomoe tindrà presència, a diferència de l'anime, on ella només apareixia a Recuerdos.

Kasumi Arimura és una guapíssima actriu japonesa nascuda el 1993 amb una dilatada experiència en cinema i televisió. Se l'ha pogut veure sobretot en pel·lícules romàntiques entre adolescents d'institut, com Birigyaru o Sutoroba Ejji, també a la pel·lícula de zombis I am hero, a més d'haver treballat ja amb Keishi Otomo al live action March comes in like a lion (3-gatsu no raion zenpen) i la seva seqüela March comes in like a lion 2 (3-gatsu no raion kouhen).

Aquestes dues últimes pel·lícules d'acció real seran titulades com a Rurouni Kenshin: El Començament i Rurouni Kenshin: Final. Han estat dirigides per Keishi Otomo, de la mateixa manera que va fer amb les anteriors tres produccions d'acció real realitzades fins ara. Totes estan basades en el màniga original de Nobuhiro Watsuki, i en aquestes dues últimes pel·lícules s'explicarà l'origen de la cicatriu en forma de creu a la cara de Kenshin..


A més de Kasumi Arimura, només l'actor Riku Ôhnishi serà un membre nou en el repartiment respecte a les pel·lícules anteriors interpretant Yahiko Myojin, compartint així repartiment amb Takeru Satoh (Kenshin Himura), Emi Takei (Kaoru Kamiya), Munetaka Aoki (Sanosuke Sagara)) i Yū Aoi (Megumi Takani). Yosuke Eguchi també tornarà com Hajime Saitō.

Pel que fa al paper d'antagonista, l'interpretarà l'actor Mackenyu, que agafarà el rol d'Enishi Yukishiro, germà de Tomoe.

Rurouni Kenshin: Final serà estrenada al Japó el 3 de juliol de 2020, i Rurouni Kenshin: El Començament el 7 d'agost.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris