'Tattoo Punishment': Anna rep un càstig que no s'esborra mai

L'infern torna amb el nou episodi de Perverse Family, titulat Tattoo Punishment. En ell, Anna rebrà un càstig que mai oblidarà...


La pobra Anna va voler jugar a ser puta amb la seva tia Sandra, però la seva mare Suzan no estava d'humor. Feia voltes fora de la casa com el coronavirus, fins que la va agafar a l'Anna i la va castigar. Com? Llar dolça llar? Oblida'l. Això és Perverse Family.

Ja està disponible el nou episodi de Perverse Family, estrenat el 21 de març del 2020 i titulat Tattoo Punishment. Ell, Suzan donarà una lliçó a la seva filla Anna amb un tatuatge que no s'esborrarà mai, no sense abans haver-la humiliat pixant-se a sobre seu. El seu germà, interpretat per Mark Dozer, ajudarà la seva mare amb la lliçó.


(Anna de Ville - Brittany Bardot - Mark Dozer)

Aquest nou episodi està protagonitzat pels actors Anna de Villa i Brittany Bardot (filla i mare), a més de l'actor Mark Dozer i George UHL (fill i pare).

Sexe anal, humiliacions, pixades, incest i tatuatges. L'infern torna amb el nou episodi de Perverse Family, titulat Tattoo Punishment, que ben segur amenitzarà el teu confinament a casa per culta d'aquest maleït virus anomenat COVID-19.

Clica AQUÍ per veure el vídeo.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris