'MAD HEIDI', La comèdia on Heidi lidera una revolució antifeixista

Del productor d'Iron Sky, ha estat presentat el primer tràiler de Mad Heidi, la boja adaptació de la popular novel·la de literatura infantil Heidi. Ara Heidi deixarà les muntanyes i s'enfrontarà a una dictadura feixista liderant una revolució


Presentada com la primera “Swissploitation” de la història, Mad Heidi és una paròdia en clau humor i terror de la novel·la de literatura infantil Heidi, escrita per Johanna Spyri i que va ser publicada el 1880. Potser molts recordaran Heidi per la popular sèrie d'animació japonesa estrenada el 1974 que adaptava aquesta novel·la.


Produïda per Tero Kaukomaa (Iron Sky) i Valentin Greutert (Paradise War), Mad Heidi estarà dirigida pel debutant cineasta suís Johannes Hartmann. Té el següent argument:


Heidi és una noia alternativa que viu als Alps suïssos i que acaba caient sota el domini feixista. Les seves ànsies de llibertat encendren l'espurna que iniciarà una revolució.


El responsable d'aquest argument demencial és Trent Haaga, guionista de la pel·lícula. Segons diu:


Sempre he estat un gran admirador de les pel·lícules d'explotació de la vella escola, des de spaghetti westerns, pel·lícules de kung-fu, pel·lícules de contracultura de finals dels 60 i la realitat alternativa intemporal de les pel·lícules d'Iron Sky. Veig Mad Heidi com una carta d'amor a tot això, i em va emocionar que m'oferissin l'oportunitat de jugar al món que Tero, Valentin i Johannes han creat. És un conte de fades futurista fortament inspirat en una novel·la clàssica i molt estimada. Qui no voldria involucrar-se en una cosa així?


Mad Heidi de moment és només un projecte de pel·lícula, en què just acaba de fer un teaser tràiler amb la intenció de cridar l'atenció a inversors. Tot i això, i per si algú li interessa, l'actriu que interpreta Heidi és Jessy Moravec.


Per tenir més detalls sobre la producció de Mad Heidi podeu visitar la seva web oficial clicant AQUÍ.

A continuació podeu veure el teaser tràiler de Mad Heidi, i com veureu és una atractiva combinació de feixisme, distopia, comèdia i gore, i on el toblerone i la fondue són una arma mortal. No t'ho perdis::


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris