'ELIJAH', la nova pel·lícula de terror d'Alexandre Ajá

El director francès responsable de pel·lícules com Alta Tensió i Infiern sota l'aigua, dirigirà Elijah partint d'un guió escrit per Cory Goodman


Alexandre Ajá dirigirà Elijah, pel·lícula de terror que està produïda per David S. Goyer. El director torna a aventurar-se en un film de terror després de presentar el 2019 Infern sota l'aigua (Crawl), un blockbuster estiuenc amb cocodrils famolencs que va ser molt ben acollit per la crítica i comercialment va ser un èxit.

Elijah és una producció de Searchlight Pictures, que té al timó, com dèiem, David S. Goyer, juntament amb Keith Levine i Adam Goldworm.

El guió ha estat escrit per Cory Goodman (Priest), i té aquest argument:

Un nen convida un home misteriós a casa, creient que l'estrany és la persona adequada per salvar la mare malalta. A mesura que comencen a succeir més i més fets inquietants a casa, el jove s'adonarà que, en realitat, l'home no és el salvador que diu que és.


David Goyer també protagonitza Elijah, amb Keith Levine i Adam Goldworm.

Sembla que Elijah passa a ser la prioritat d'Alexandre Ajá, i aparta la pel·lícula ciència-ficció O2 que protagonitzarà Noomi Rapace.

Alexandre Ajá es va donar a conèixer amb 'Alta Tensió' (2003), i després va fer el salt als Estats Units per dirigir els remakes dels 'Turons tenen ulls' (2006) i 'Piranya 3D' (2010). Posteriorment, va dirigir l'excel·lent i molt políticament incorrecta 'Horns' (2013) i la recent 'Infern sota l'aigua' (2019).  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris