El manga 'Chainsaw Man' de Tatsuki Fujimoto serà adaptat al anime

Aquesta adaptació a l'anime del manga d'èxit de Tatsuki Fujimoto va ser anunciat fa uns dies a la revista setmanal Weekly Shonen Jump. Avui la sèrie ja té web oficial. Els detalls de l'anime Chainsaw Man es revelaran a la següent Jump Festa al Japó


Dilluns passat 7 de desembre la revista setmanal Weekly Shonen Jump de l'editorial Shueisha, va revelar que el manga d'èxit Chainsaw Man de Tatsuki Fujimoto serà adaptat en una sèrie animi per l'estudi MAPPA (Dorohoeredo). Avui, ha estat reafirmat al compte oficial de Twitter del manga.

De fet, el 9 de novembre MAPPA ja va registrar un domini a Internet per a la pàgina web oficial de la sèrie anime Chainsaw Man. En tot cas, la presentació oficial de la sèrie es farà a la següent Jump Festa que es realitzarà els dies 19- 20 de desembre. Recordeu que la Jump Festa és l'esdeveniment d'anime més important del món on s'anuncien les novetats principals del pròxim any, així com es tanquen acords comercials.

El manga Chainsaw Man està sent editat a l'estat espanyol per Norma Editorial. Fins ara només han estat editats els dos primers toms. Al Japó, en canvi, van molt més avançats i ja han publicat el tom 9, que coincideix amb l'inici de l'etapa final del primer arc argumental, que preveu tancar-se el 4 de març amb el tom 11. Posteriorment, ja s'ha confirmat que hi haurà un segon arc argumental.

Chainsaw Man de Tatsuki Fujimoto té aquest argument:

Denji és un jove pobre que farà qualsevol cosa per diners, fins i tot caçar dimonis amb la seva mascota, el gos diable Pochita. És un home senzill amb somnis senzills, que s'ofega sota una muntanya de deutes. Però la seva trista vida es posa potes enlaire un dia quan algú en qui confia el traeix. Ara, amb el poder d'un diable dins seu, Denji s'ha convertit en un home completament nou: l'Home Motoserra!


Estarem atents a totes les novetats de Chainsaw Man a la Jump Festa.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris