Selena Gómez protagonitza SPIRAL, el debut de Petra Collins com a directora

Es tracta d'un thriller de terror produït i realitzat íntegrament per dones.


Petra Collins (Transparent) debuta com a directora en Spiral, un thriller de terror que no té absolutament res a veure amb Spiral: Saw. Està protagonitzada per Selena Gómez (Spring Breakers, Getaway).

Segons IMDB, la història segueix a una ex-influenciadora l'addicció a les xarxes socials està fent que el seu cos literalment s'ensorri.

Aquesta història ha estat escrita per la mateixa Petra Collins, al costat de Merlissa Border i Phoebe Fisher, tres debutants en el cinema de gènere que buscaran la sorpresa del públic amb aquest thriller psicològic.

Picturestart produeix Spiral. Matthew Budman i Sumaiya Kaveh són els productors de la pel·lícula, mentre que Adel Nur (HBO 's Euphoria) és productora executiva.

Selena Gómez (1992) és una bella actriu que porta anys en produccions de Hollywood. El més recent que li hem vist amb relació al gènere de terror va ser en la comèdia zombi Els Morts no Moren de Jim Jarmusch, amb Bill Murray i Adam Driver, així com la seva veu de Mavis en la saga Hotel Transilvania. També va tenir un paper d'Aftershock de Nicolás López. Per 2021 també estarà en la pel·lícula de terror Dollhouse, descrita com un thriller psicològic amb l'esperit de Cigne 


Font: DC

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris