Obsessió psicòpata en les noves imatges de MANIAC DRIVER

Kurando Mitsutake penetra al gènere terror en la seva nova pel·lícula, protagonitzada per Tomoki Kimura.


La nova pel·lícula de Kurando Mitsutake és Maniac Driver. Aquest director japonès establert a Los Angeles és responsable de pel·lícules de culte com Gun Woman i Karate Kill!, i ara el seu nou treball està a punt per començar la distribució.

Per ara no ha estat informat que tracta Maniac Driver, però unes poques imatges promocionals de la pel·lícula han servit per captar la nostra atenció. Aquesta vegada el cineasta penetrarà al gènere de terror amb una pel·lícula protagonitzada per un assassí armat amb un casc de moto i un ganivet, i que està obsessionat amb les dones.

L'actor que interpreta l'assassí és Tomoki Kimura, a qui se l'ha pogut veure recentment a la sèrie de Netflix Ju-On: Orígens.

Mitsutake ha comentat a través de xarxes socials que en pocs dies / setmanes es podrà veure el primer tràiler de Maniac Driver. La pel·lícula està acabada i serà presentada en festivals de cinema. ¿Toronto? ¿Sitges? Les dates encaixarien.

Davant de tanta incertesa, almenys han estat publicades dues noves imatges de Maniac Driver, les quals són una autèntica preciositat:  





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris