Sean Donohue confirma NAKED CANNIBAL CAMPERS 2: SEASON OF THE BITCH

L'actriu de culte Felissa Rose confirmada per aquesta seqüela, així com 'Sushi' Xhyvette Holder i Cayt Feinicss


El director Sean Donohue prepara una seqüela de Naked Cannibal Campers (2020). Aquesta continuació directa de l'original veurà tornar a les bruixes caníbals amb l'objectiu de buscar sang nova.

La pel·lícula acaba d'entrar en procés de preproducció. Ja té un argument, i se centrarà en la venjança que prendran les bruixes supervivents de l'anterior pel·lícula contra els campistes anteriors que van acabar amb la meitat del seu aquelarre. Per a això, Ursula i Sukie planegen organitzar una festa de Halloween. L'esdeveniment es realitza, i dues parelles de campistes se separen després de la festa, i es converteixen en víctimes de les bruixes. Sobreviuran?

Naked Cannibal Campers 2: Season of the Bitch ha iniciat una campanya a IndieGoGo per buscar finançament i realitzar la pel·lícula. La campanya ha començat avui, 20 d'agost, i acabarà d'aquí a un mes. Els mecenes podran optar a adquirir un còmic exclusiu de la pel·lícula, DVD, Blu-ray, així com en convertir-se en productor d'aquesta.

Les actrius 'Sushi' Xhyvette Holder i Cayt Feinics estan confirmades. També s'ha confirmat que l'actriu de culte Felissa Rose (Sleepaway Camp) participarà en la pel·lícula. A continuació podeu veure el vídeo promocional:


Sean Donohue gestiona la productora Gatorblade Films des del 2012. Ha realitzat nombroses pel·lícules de terror, com Die Die Delta PiCannibal Claus o Dead Residence. També gestiona una convenció a la localitat de Tampa anomenada Tampa Bay Screams.



Naked Cannibal Campers (2020)


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris