L'arribada d'un nou messies a LUZ, pel·lícula colombiana confirmada per al Sitges 2019

"Luz és l'exploració del bé i el mal que hi ha dins de cada persona", afirma el seu director Juan Diego Escobar Alzate. Luz formarà part de la 52 edició de Festival de Sitges



Una altra de les pel·lícules llatinoamericanes que estaran presents en el pròxim Festival de Sitges 2019 és Llum (no confondre amb la pel·lícula alemanya presentada al mateix festival el 2018). Luz és una pel·lícula colombiana escrita i dirigida per Juan Diego Escobar Alzate, i que tracta sobre una comunitat que viu a les muntanyes i espera un nou messies. Es tracta d'una de les 40 pel·lícules que es van confirmar en la presentació d'avanç de títols que va impartir el director de festival, Àngel Sala, el passat 18 de juliol.

El seu argument oficial és el següent:

Lluny a les muntanyes, en una comunitat liderada per un predicador anomenat El Senyor, arriba un nou infant que se suposa que és el nou messies, i amb ell la destrucció i la redempció. Aviat, tot canviarà. No només per a la ciutat, sinó també a la casa del predicador mentre les seves 3 filles comencen a preguntar-se els veritables orígens de Déu, la naturalesa de l'amor, el plaer i la llibertat interior.


Segons Escobar, "Luz és l'exploració del bé i el mal que hi ha dins de cada persona".

La pel·lícula està protagonitzada per Yuri Vargas, actriu colombiana que va triomfar recentment amb el serial colombià La Nocturna. També estan al repartiment de Luz dels actors i actrius Andrea Esquivel, Sharon Guzman, Conrado Osorio i Daniel Paez.

Luz és un projecte que va començar fa cinc anys quan els seus impulsors van decidir tirar endavant un finançament col·lectiu sobre un projecte titulat "Share With Em Your Brightest Colors", i que després de 300 donants es va poder tirar endavant el que avui es titula "Luz". Finalment el rodatge va començar el març de 2018 i va ser produït per Afàsia Films, per finalment veure la llum en la seva première mundial al proper Festival de Sitges 2019. De moment no sabem en quina secció de festival formarà part, però el que sí que tenim clar és que el seu tràiler ens ha deixat fascinats. No us ho perdeu:



Falten menys de tres mesos perquè arrenqui al Festival de Sitges 2019. Ho farà el 3 d'octubre i acabarà el 13 del mateix mes, i en ell es podran veure pel·lícules tan cridaneres com 3 From Hell, Darlin', la catalana Paradise Hills, o l'esmentada Luz.  


Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris