Oficial: El 27 Manga Barcelona serà presencial

L'artista Carles Dalmau és el creador del cartell oficial


Sorpresa en el sector cultural català. Ficomic ha anunciat avui que el 27 Manga Barcelona se celebrarà de forma presencial del 29/10 al 01/11 a Fira de Barcelona. Així ho ha comunicat la directora general de Ficomic, Meritxell Puig, a través d'una conferència en línia a YouTube.

Els detalls de com es durà a terme encara és una incògnita. Cal recordar que l'actual situació de pandèmia encara genera restriccions al nostre dia a dia, i que, a més, la Fira de Barcelona és un dels punts de vacunació barcelonins. No obstant Ficomic ha confirmat que està treballant en els protocols per al desenvolupament del certamen.

Des de l'organització demanen als fans del manga que vulguin assistir al Saló que tinguin una mica de paciència, i també que apel·lin a la responsabilitat individual perquè el 27 Manga Barcelona sigui un èxit, després de dues edicions sense fer-se per la pandèmia.

Les entrades pel 27 Manga Barcelona surten a la venda a mitjans d'octubre.

Per altra banda, la conferència ha servit per a conèixer el cartell oficial de l'edició, obra de l'artista Carles Dalmau (imatge capçalera).


A continuació podeu veure la conferència en diferit:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris