SOLA de José María Cicala - Pòster i tràiler revelat

L'empresa especialitzada en cinema de gènere terror Black Mandala, presenta el seu nou film, Sola, un thriller d'època argentí protagonitzat per Araceli González i Miguel Ángel Solá


Black Mandala presenta el pòster i tràiler de Sola, el darrer llargmetratge del director argentí José María Cicala. Aquest film és una superproducció d'època capitanejada per qui va dirigir La Sombra del Gato, un thriller de terror que va ser presentat a l'edició d'enguany del FrightFest de Londres, un dels festivals de gènere fantàstic més prestigiosos del món.


La trama gira al voltant de Laura Garland (Araceli González), qui va perdre el seu marit a la guerra i es troba embarassada. Viu en una gran casa que està dividida en dues. El govern pressiona a Laura perquè ella ocupi la totalitat de casa al·legant que, si no ho fa, li serà pas presa. Laura lloga la casa a Ricky, un mafiós que li portarà moltes complicacions a la seva vida … Almenys que ella tingui un altre pla.


Araceli González, Miguel Ángel Solá, Fabián Mazzei, Clara Kovacic, Mariano Martínez, Luis Machín, Mónica Antonópulos, Rodrigo Noya, Florència Torrent, Mica Suárez, Tomás Kirzner, Alfredo Casero, Roberto Peloni, Peter O'Brien (X-Men Origins: Wolverine), i Griselda Sánchez, coguionista del film al costat de Cicala, conformen el repartiment de Sola.



Per qui no conegui prou José María Cicala, aquest llicenciat en publicitat és un apassionat de la fotografia, fins a convertir-se en un dels fotògrafs més prestigiosos d'Argentina. Després de 20 anys de carrera fa el salt a l'audiovisual dirigint videoclips per a artistes com La Beriso, Miss Bolívia, i Glòria Carrá, entre d'altres. El cinema seria el següent pas. La citada La Sombra del Gato, protagonitzada per Danny Trejo, seria el seu debut al cinema, i ara treballa en el seu tercer film, Lennons.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris