Un món ple d'homes depredadors a CUDDLY TOYS de Kansas Bowling

El segon llargmetratge de la jove cineasta ve acompanyat d'una versió literària anomenat A cuddly toys companion, il·lustrat pel dibuixant andalús Moi.


Un dels talents amb potència del cinema independent nord-americà és Kansas Bowling. A casa nostra és potser encara una desconeguda, però si us diem que ha participat en films com Once Upon a Time... in Hollywood, o a les dues pel·lícules de Glenn Danzig Verotika i Death Rider in the House of Vampires, potser la podreu situar millor. I també és directora. De fet, va debutar quan tan sols tenia 20 anys amb un slasher prehistòric anomenat BC Butchers que va ser produït per la prestigiosa productora Troma de Lloyd Kaufman. Aquest 2020 presenta un segon treball titulat Cuddly Toys, el qual té sabor andalús... Si! Us ho expliquem.

Cuddly Toys és una comèdia negra que parla sobre els rols de gènere. Cal advertir que no és un film feminista, però sí que vol entrar a debat sobre l'assumpte, i ho fa a través d'un documental de ficció sobre els perills de ser una dona jove en un món ple d'homes depredadors. De fet, Bowling admet que el referent cinematogràfic que ha tingut és el subgènere d'explotació italià Mondo, basat en el morbo i la provocació.

Paral·lelament a l'estrena de la pel·lícula a Estats Units -octubre 2021-, Kansas Bowling ha unit esforços amb l'il·lustrador cordovès Moi per adaptar en format literari Cuddly Toys, en un llibre titulat A cuddly toys companion. Aquest llibre és el making off de la pel·lícula, i Moi ha sigut l'encarregat d'il·lustrar-lo.




A cuddly toys companion està disponible a Amazon des del 26 d'octubre, així com a altres importants webs de venda de llibres d'àmbit mundial.

Moi (Moisés Ramírez - 1972, Córdoba) és un il·lustrador andalús que ha treballat a revistes com Totem o El jueves. Va ser guanyador del 1r premi del concurs internacional d'Humor gràfic de Lleida.




Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris