Danielle Harris i Mena Suvari s'uneixen al thriller ANNE, WITH LOVE

 

Un thriller de terror que ha iniciat el seu rodatge a Los Angeles, i que té a George Henry Horton com a director.


Les actrius Mena Suvari (American Pie) i Danielle Harris (saga Hatchet) s'han unit a la producció del thriller de terror Anne, With Love. No obstant això, l'actriu Blaine Morris (Skins) és la protagonista del film.

Així ho informa en exclusiva Bloody Disgusting. També diu que George Henry Horton (Dreadspace) dirigeix ​​la pel·lícula partint d'un guió coescrit per ell mateix juntament amb l'actriu Blaine Morris. Tots dos també s'encarreguen de la producció, a la qual Mena Suvari també està involucrada.

La història segueix a Anne (Morris), una pintora que lluita amb els dimonis interns després de ser forçada a una vida de solitud quan el seu marit se'n va misteriosament. Suvari interpretarà a Maya, la seva confident més propera, que té un fosc secret propi. Harris interpretarà a la veïna Anne, que té diverses similituds sorprenents tant en la seva aparença com en la seva vida.

El repartiment d'Anne, Withe Love es completa amb Jaime Gallagher, Luke Barnett, Rocky Pérez (Gotham), Anwar Wolf (High Maintenance), Leonard Amoia, Lucy Werner, Hunter Brown i Robert H. Lambert (Burying Yasmeen).

La pel·lícula acaba d'iniciar el rodatge en dues localitzacions, a Los Angeles i Florida.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris