EXTRAS! el debut com a directora de Linnea Quigley



Gran notícia la que va difondre Linnea Quigley en una pàgina oficial de Facebook el passat dilluns 19 de setembre. Segons va explicar, als 68 anys, Linnea prepara el seu debut darrere de la càmera per dirigir un documental titulat Extras!, però que aquest no s'executarà sense abans haver-se completat una recaptació de fons a través del sistema de crowd-funding . En total l'actriu d'Iowa pretén recaptar 16.000 $, diners que servirien per cobrir les despeses de producció.

En tasques de producció es trobarà un vell conegut del món de la Sèrie BZ: Jason Paul Collum, responsable de diferents documentals com el recent Screaming in High Heels: The Rise & Fall of the Scream Queen Era (2011), i a més d'haver escrit diferents llibres sobre el món de les Scream Queens.

Tots dos, com deia, produiran "Extras!", un documental que pretén fixar-se en els joves talents que desitgen entrar al món de cinema de terror de baix pressupost. Tal com comenten "Les seves històries són moltes, els seus camins diferents i les seves vides personals molt diverses, però el que els uneix no és la necessitat de la fama, sinó simplement el desig de poder dir que han estat en una pel·lícula, sovint fins i tot renunciant al diàleg! Sense oblidar els extrems a què poden arribar per fer realitat aquest somni." Explica Collum a la pàgina oficial del crowd-funding. Per tant, "Extras!" no apunta a ser un altre documental sobre velles estrelles del gènere, sinó més aviat una ullada als somnis d'uns joves esperançats a formar part del cinema de terror com a extra, fruit de la seva passió pel gènere.

Cal no oblidar que Linnea Quigley va començar com a extra al cinema, també d'altres com Michelle Bauer, Brinke Stevens, Barbara Crampton i companyia, unes actrius amb més passió que talent als seus inicis. Aleshores, què les va fer moure al cinema? Segons explica Collum, Linnea té previst fixar-se en alguns dels extres més habituals del gènere que es passen la vida recorrent convencions intentant aconseguir el seu buit al cinema, a més de fixar-se en la seva vida familiar, i també com funciona el negoci vist des de dins. A més, la (ara sí) directora, també entrevistarà els actors que van començar les seves carreres com a extres en la mateixa època que ella. Per tant, velles i noves cares donarien vida al documental.

A continuació deixo l'enllaç per si algú vol fer alguna aportació. S'hi explica el que es pot obtenir a canvi de les diferents aportacions, a més d'un vídeo on la mateixa directora explica detalls del projecte. Però en tot cas, ànim Linnea! Alguns desitgem amb ganes el teu salt a la cadira de directora.

Últim dia per fer aportacions: diumenge 16 d'octubre  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris