GORENOGRAPHY, un documental per gore-addictes [Tràiler]

El cinema de terror gore és analitzat per diversos directors especialitzats en la temàtica. Ja en DVD a través de Dead Vision Productions.


Els amants de cinema gore no poden passar inadvertits del llançament en DVD de Gorenography, un documental que s'endinsa en el cinema de terror underground destinat als gore-addictes.

El documental dóna veu a diversos artistes que han generat les pel·lícules més subversives i gore fetes fins al dia d'avui. El productor i director Tony Newton condueix a l'espectador durant gairebé 3h de metratge cap al veritable cinema terror underground, mostrant tràilers exclusius, curts i entrevistes a cineasta que han portat les vísceres i la incomoditat al cinema.

Els directors que hi participen són Jonathan Doe, Joe Cash, Lucky Cerruti, Mickey Espinoza, Gore Filth, Patrick Fortin, Nathan Hine, Mercedes, Moses, Wilhelm Müller, David Pesca, Rob Ceus, R. Zachary Shildwachter, Matti Soikkeli, René Wiesner, així com el mateix Newton.

Tony Newton produeix Gorenography juntament amb RWFilms. La pel·lícula pot adquirir a la web oficial de Dead Vision Productions.

Tràiler oficial Gorenography (+18):  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris