Imatges de RESIDENT EVIL: BENVINGUTS A RACOON CITY

Constantin Films ha produït un reinici de la saga de pel·lícules de Resident Evil, l'adaptació al cinema del videojoc de Capcom.


A principis d'abril va acabar el rodatge de Resident Evil: Benvinguts a Racoon City, el reinici de l'adaptació cinematogràfica del videojoc de Capcom. La pel·lícula s'estrenarà en sales de cinema el 24 de novembre, i avui ja podem mostrar les tres primeres imatges oficials.

Johannes Roberts ha estat el director escollit per traslladar Resident Evil al cinema a una nova generació de fans. És el director d'A 47 metres i Los Extraños: Cacería Nocturna, i la seva preocupació principal ha estat distanciar completament de la saga de pel·lícules protagonitzades per Milla Jovovich.

El repartiment va ser confirmat fa un temps. El protagonisme recau aquesta vegada en Kaya Scoledario (Crawl), que interpreta el paper de Claire Redfield. També estarà Hannah John-Kamen (Ant-Man) com Jill Valentine, Robbie Amell (Upload) com Chris Redfield, Tom Hopper (The Umbrella Academy) com Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland 2) com Leon S. Kennedy, i Neal McDonough (Yellowstone) com William Birkin.

Aquestes són les tres primeres imatges de Resident Evil: Benvinguts a Racoon City cedides per Sony Pictures:  


Lisa Trevor

(d'esquerra a dreta) Tom Hopper, Nathan Dales, Hannah John-Kamen, Robbie Amell  


(d'esquerra a dreta) Avan Jogia y Kaya Scodelario  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris