Jordi Sánchez serà Rei a THE SECRET OF THE BUTTERFLY, dirigida per Mó Caró i Jordi Rediu

Un curtmetratge ambientat a l's.XIV que barreja fantasia, intriga i terror. L'empresa DDT SFX, creadors dels monstres de Hellboy i El Laberint del Faune, crearan els efectes especials


Les productores Queen Kong i Mocaro Films uneixen esforços per produir The Secret of the Butterfly, ​​un ambiciós curtmetratge que estarà dirigit per Jordi Rediu i el polifacètic artista Mo Caró.

Lluís Muntada, juntament amb els citats directors, han escrit una història ambientada al s. XIV que barreja la fantasia, la intriga i el terror, i que tindrà un monstre a l'estil tradicional de contes i rondalles. L'argument tracta sobre uns cavallers que traslladen a un assassí en sèrie en una llarga travessia a través dels boscos, però aviat canviaran les seves vides per sempre.

The Secret of the Butterfly començarà el seu rodatge a la tardor en zona boscosa de la província de Girona (Catalunya), amb un equip de producció de primera categoria. Destaca la col·laboració al curtmetratge de l'empresa DDT SFX per als efectes especials, que són els creadors de monstres com els de Hellboy y El Laberint del Faune (guardonats amb un Oscar). També estarà Satana FX, un altre veterà en grans produccions, i GADGETSFX, que s'encarregarà de props molt realistes. En el tema digital Cubica VFX, i finalment l'excel·lent vestuari dels Alma Cubrae, experimentada productora de recreació històrica.

A causa de la falta d'ajudes de l'administració, els impulsors del projecte de llençar de capital privat i per això preparen un Crowdfunding. La plataforma escollida serà Kickstarter (de moment en espera), en la qual els interessats a col·laborar poden obtenir suculentes recompenses pel seu mecenatge. Els impulsors revelen una d'elles: Llibre de producció amb tapa dura, samarreta, DVD, 3 làmines, mapa A3 de l'època, i un dobló d'Or. Tot per només 30 Euros.

Seran tres setmanes de rodatge i comptarà amb cinc actors principals, així com nombrosos extres. Un d'ells és Jordi Sánchez (Plats Bruts, La que se avecina), en el paper de Rei i amb un registre diferent del conegut. També tindran presència diversos influencers de primera fila, encara que per ara no han estat revelades les seves identitats.

Quedem a l'espera de més notícies sobre aquest ambiciós projecte de terror i fantasia.

Font: Nota de Premsa  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris