La bèstia interior desperta al tràiler de THE AMITYVILLE MOON

Lionsgate presenta el debut al cinema de Thomas J. Churchill.


Es pot barrejar homes llop i la casa d'Amityville? Doncs si, a The Amityville Moon. És una pel·lícula de terror que llançarà al mercat Lionsgate el 5 d'octubre, tant en DVD com vídeo sota demanda (Estats Units).

SINOPSI: ¿I si una casa de santedat resultés ser un refugi del mal? Mentre Alyssa i Karla intenten escapar de l'església que les manté captives, Karla és assassinada per una cruel criatura semihumana. Després que el detectiu Kimball localitza a Alyssa en un bar sorollós de motards, ella li diu a Kimball que les recluses desapareixen cada lluna plena i li mostra les bales de plata en la seva arma. Ara els dos han de tornar a la casa de rehabilitació per enfrontar-se al sacerdot i les monges, i al mal salvatge i rugent, que habita al seu interior.

Thomas J. Churchill ha escrit i dirigit la pel·lícula, i compta amb Cody Renee Cameron (The Neon Demon) and Tuesday Knight (Malson a Elm Street 4) com a protagonistes.

A través de Dread Central hem conegut el tràiler oficial de The Amityville Moon. No té mala pinta, no us ho perdeu:  Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris