McKamey Manor, la mansió del terror més extrema del món

"Els visitants saben que patiran talls, contusions, esquinços, possibles ossos trencats, o potser la mort"


Encara que sembli mentida en el món hi ha gent disposada a pagar per viure experiències extremes. Això és el que passa a McKamey Manor, una mansió del terror on els seus visitants podran experimentar sensacions com l'horror, l'angoixa, el dolor i la perversió, en la qual és considerada com la mansió del terror més extrema del món. Potser molts pensaran que només un grapat de persones mentalment desequilibrades els podria interessar alguna cosa així, però no és el cas, ja que McKamey Manor té una llista d'espera de 24.000 persones per visitar-la.


McKamey Manor actualment es troba en l'Estat de Tennessee, en un nou recinte que substitueix un d'anterior que estava situat a San Diego (Califòrnia). L'experiència de visitar aquesta mansió de la terror diuen que pot arribar a durar fins a 8h, i en cas de poder escapar-ne emportar-te un premi de 20.000 $. No obstant això, el propietari de McKamey Manor, assegura que en els setze anys que porta en aquest negoci ningú ha aconseguit escapar-ne.



L'origen de tot es remunta a quan el propietari de la mansió, Russ McKamey, va estar en l'exèrcit durant vint-i-tres anys, un ofici que li va servir per aprendre sobre el control mental, la interrogació a persones i l'hipnotisme, una formació que després li va servir per crear aquesta experiència extrema. Es va crear fa setze anys, i els impulsors del projecte van ser Russ i la seva nòvia Carol Schultz, que van invertir una fortuna de 570.000 $ per reformar una mansió i que semblés un lloc aterridor. Un cop creat, una dotzena de segrestadors es troben treballant en ella voluntàriament, uns segrestadors que no són més que visitants a la mansió que ara volen ser ells els que transmetin aquest sofriment a altres persones.

Segons la web oficial de McKamey Manor, "la casa dóna el que ofereix: un camp d'entrenament per al terror de la supervivència. Es tracta de crear una experiència cinematogràfica. Genera ansietat, por, repulsió i, finalment, alleujament, quan surts fugint". Val a dir també que cap visita a McKamey Manor és igual, de manera que cada experiència del visitant és única i irrepetible.

Val a dir que, a través d'Internet, molts visitants a McKamey Manor han denunciat que el perill a aquesta mansió dels horrors és real, i que la poca formació d'alguns dels seus treballadors algun dia costarà la vida a algú. De totes maneres, i segons Russ McKamey, en els setze anys que treballa en McKamey Manor realitzant coses extremes, ningú ha patit la mort, més enllà que una vegada un participant va patir un atac al cor.



Les visites a McKamey Manor es fan cada cap de setmana, i amb només uns pocs visitants. La gent paga perquè la segrestin, l'emmordassin, l'ofeguin en aigua gelada, la colpegen, la trepitgin, i en general per a fer-les patir totes aquelles situacions d'horror que qualsevol pot trobar-se en una pel·lícula de terror torture-porn. Una experiència extrema en forma de parc d'atraccions del masoquisme, però que, no obstant això, no deixa de ser una activitat d'oci, de manera que tot aquell visitant que vulgui abandonar l'experiència podrà fer-ho en total llibertat, encara que tampoc ho tindrà fàcil perquè haurà de trobar ell mateix la sortida.

Tot comença amb un segrest que els porta a una casa, i una vegada allí els clients poden patir qualsevol mena de situació extrema. Tot pot anar des d'un simple cop a un tallada de cabells no desitjat, a ofegar-te amb una bossa de plàstic, obligar-te a menjar substàncies desconegudes, ficar el teu cap en una gàbia de serps, col·locar-te aranyes o rates pel teu cos, o fins i tot menjar-te els teus propis vòmits en cas que vomitis per l'ansietat. És una tortura, segons Russ McKamey, que posa a prova el teu físic però sobretot la teva força mental. També afegeix a través del web oficial de McKamey Manor que "Els visitants saben que tindran talls, contusions, esquinços, possibles ossos trencats, o potser la mort".



Per visitar McKamey Manor s'ha de ser major de vint-i-un anys. Russ no cobra als clients per l'activitat, només els demana que portin cada un d'ells una bossa de menjar per als seus gossos, a més d'un certificat mèdic i de superar una avaluació psicològica. Segons es diu, per la casa han passat policies, militars, mestresses de casa i en general tota mena de persones, però que ningú ha pogut escapar-ne, i per tant portar-se els 20.000 $ de premi.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris