Nou pòster del slasher PRETTY BOY de Marcel Walz

L'actriu Sara French torna en el seu paper de Faye Dayne, una dona cega que va sobreviure a Blind a l'assetjament d'un assassí enamorat d'ella. Pretty Boy ara torna més brutal que mai.


Pretty Boy és el títol de la seqüela de Blind (2019), el slasher dirigit per Marcel Walz que serà estrenat a la fi del 2021. El més recent en conèixer-se ha sigut un nou pòster de la pel·lícula en el qual l'assassí anomenat Pretty Boy agafa en els seus braços a Faye Dayne (Sara French), l'única supervivent en Blind.Pretty Boy és el títol de la seqüela de Blind (2019), el slasher dirigit per Marcel Walz que serà estrenat a la fi del 2021. El més recent en conèixer-se ha sigut un nou pòster de la pel·lícula en el qual l'assassí anomenat Pretty Boy agafa en els seus braços a Faye Dayne (Sara French), l'única supervivent en Blind.

Segons els productors, la pel·lícula serà un malson més brutal que Blind. Té aquest argument:

Un assassí emmascarat anomenat Pretty Boy treu a una dona cega de casa situada als turons de Hollywood, i s'introdueix en una festa de Sant Valentí on continuarà el vessament de sang.


Segons un mitjà de comunicació especialitzat en gènere de terror, a Pretty Boy destaca el contrast entre amor i brillantor de Sant Valentí, i les tortures dements que l'assassí realitza a les seves víctimes.

Sara French, protagonista de l'anterior film, torna en el seu paper de Faye Dayne, i l'actor Jed Rowen com a assassí. La resta del repartiment es compon de Heather Grace Hancock, Devanny Pinn, Robert Rusler, Maria Olsen, Jake Xarxa i Andrew Rohrbach.

Per ara se sap que Pretty Boy ha estat rodada i muntada. L'empresa Company 3 ha estat l'encarregada de la postproducció, la mateixa que va elaborar les dels èxits de taquilla Joker i Wonder Woman.

El director de fotografia va ser Michael seva, i James Cullen Bressack el productor executiu. Rudiger W. Kummerle, Ivan Bernard Hruska, Oliver Diehm i Daren Hammer són els productors.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris