'Satan Claus', 'A God Without a Universe' i 'Folies Meurtrières' novetats desembre DVD TetroVideo

 

Tres pel·lícules de terror extrem que enfosquiran les festes de Nadal a través de l'horror i la violència. La inquietant pel·lícula de terror/drama A God without a Universe (2015) de Kasper Juhl, la pel·lícula de terror/slasher de Nadal Satan Claus (1996) de Massimiliano Cerchi i la pel·lícula de terror francesa Folies Meurtrières dirigida per Antoine Pellissier el 1984 ja estan disponibles en DVD.


Per si fos poc, l'edició limitada Satan Claus ve amb una postal de Nadal signada per Massimiliano Cerchi.



Satan Claus és una pel·lícula de terror de temàtica nadalenca escrita per Simonetta Mostarda i dirigida per Massimiliano Cerchi (Insane, The House of Evil, Mayday), protagonitzada per un Pare Noël cruel i despietat.


SINOPSI: Just la nit abans de Nadal, un assassí en sèrie vestit amb un vestit de Pare Noel recorre els carrers de Nova York a la recerca de sang. Sembla que aquest boig està construint l'arbre de Nadal perfecte i l'adorna amb parts de les seves víctimes.




Escrita i dirigida per Kasper Juhl (Madness of Many, Your Flesh Your Curse), A God Without a Universe (també conegut com Gudsforladt) és una pel·lícula dramàtica/de terror violenta i inquietant sobre l'alcohol, les drogues, el crim i les desviacions sexuals.


SINOPSI: Mia i l'Anders, dos germans que intenten fer front al seu passat brutal, mentre la seva bèstia interior els condueix pel camí de la destrucció.




Folies Meurtrières, en canvi, és una pel·lícula slasher/gore escrita i dirigida per Antoine Pellissier (Maleficia). Rodada a Super 8 a principis dels anys 80 a França, aquesta pel·lícula de 52 minuts presenta a un psicòleg que mata sense pietat.


La pel·lícula és un homenatge a Torso (Sergio Martino), Maniac (William Lustig) i A Bay of Blood (Mario Bava).


SINOPSI: Un assassí boig deambula matant diverses dones joves amb diverses armes. Hi ha un motiu per a aquests crims o és només per l'alegria de matar?



Podeu comprar les tres pel·lícules a TetroVideo.


TetroVideo és una distribuïdora italiana especialitzada en cinema de terror extrem de caire independent. Les seves edicions són legals i habitualment amb tirades molt limitades. No sempre tenen subtítols en castellà.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris