Taurons ataquen al tràiler de THE REQUIN

Alicia Silverstone i James Tupper protagonitzen aquesta pel·lícula de supervivència amb taurons afamats de carn humana.


No ens cansarem mai de gaudir veient pel·lícules de taurons devoradors de persones. Els esquemes narratius solen ser els mateixos, però és probable que la combinació de banyadors/biquinis, paisatges paradisíacs, i l'horror ocult sota l'aigua, sigui una fórmula que sedueix al públic. A propòsit d'això, us presentem The Requin, una nova pel·lícula de taurons que serà estrenada el 2022.


The Requin és una coproducció nord-americana de Film Bridge International (Satanic Panic) i Paper Street Pictures (Scare Package). Van triar per liderar el projecte al director vietnamita Le-Van Kiet, qui es va fer un nom al cinema amb Furie, una pel·lícula d'arts marcials que va suposar la més cara de la història del Vietnam.


Tornant a The Requin, la història a protagonitza Jaelyn (Alicia Silverstone) i Kyle (James Tupper), una parella que arriben a una remota vila al costat del mar al Vietnam per a una escapada romàntica. Una tempesta torrencial acaba reduint la vil·la a poc més que una bassa i escombrant la jove parella cap al mar. De sobte, apareix un altre perill: un banc de grans taurons blancs. Amb el seu marit ferit mirant impotent, la Jaelyn ha de lluitar sola contra els mortals depredadors en aquest thriller que munta una onada implacable de por.


La pel·lícula s'estrena a sales de cinema d'Estats Units el 28 de gener del 2022. Ho farà amb una 'R' “per llenguatge i alguna imatge espantosa”.


No us perdeu el tràiler oficial:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris