Tràiler en castellà de 'Titane', la guanyadora de la Palma d'Or a Canes 2021

Després de Raw, Julia Ducournau torna ara amb Titane, pel·lícula de terror que s'estrena en sales de cinema a l'octubre.


Caramel Films ha publicat el tràiler oficial de Titane, la guanyadora de la Palma d'Or a Cannes que s'estrena en sales de cinema el 8 d'octubre. És la nova pel·lícula de Julia Ducournau, directora de cru.

La pel·lícula està protagonitzada per Agathe Rouselle i Vincent Lindon, i qui l'ha vist assegura que és 100% de gènere de terror. Aquesta inclassificable proposta que barreja els assassinats i el sexe, tracta sobre una víctima d'un accident que comença un romanç amb un automòbil.

SINOPSI: Alexia (Agathe Rousselle) és una dona de trenta-dos anys que viu amb una placa de titani al cap des que va patir un accident automobilístic en la infància. La placa li ha causat dos canvis importants al llarg dels anys, que inclouen convertir-la en una assassina en sèrie i donar-li una fascinació sexual pel metall. Concretament cotxes. Cotxes esportius atractius i cars...



El debut al cinema de Julia Ducournau, Crudo (Grave), també va ser presentada a Cannes el 2016 i ràpidament es va convertir en una de les sensacions del nou cinema de terror. La pel·lícula va participar en altres festivals més especialitzats en el gènere fantàstic, com el Festival de Sitges, on va guanyar el Méliès de Plata a la millor pel·lícula europea i premi del jurat jove a Sitges.

Ara, Julia Ducournau és la primera dona a guanyar en solitari la Palma d'Or al Festival de Cannes gràcies a Titane. Anteriorment va guanyar el premi Jane Campion amb la seva pel·lícula El piano el 1993, en una edició que va haver-hi una altra pel·lícula guanyadora, Adéu a la meva concubina del director Chen Kaige.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris