Broly confirmat a 'DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO' (2022)

El Súper Guerrer llegendari i antagonista de l'anterior film de Bola de Drac confirma la seva presència a la nova pel·lícula de la franquícia. Queden encara dos personatges ocults.


Toei Animation ha fet públics alguns dissenys de personatges de la nova pel·lícula de Bola de Drac, titulada 'Dragon Ball Super: Super Hero'. El més destacat d'aquests dissenys presentats és que es confirma la presència d'un nou personatge, el de Broly, qui va ser el rival de Goku i Vegeta a l'anterior film de la franquícia.


A la imatge veiem a Broly sense l'estat de Super Saiyan (o “súper guerrer” pels catalans més nostàlgics de TV3), malgrat que aquesta publicació no és cap imatge oficial de la pel·lícula. És només promocional.



Les altres imatges presentades mostren a Goku, Vegeta i Son Gohan en el que tot plegat serveix per a donar a conèixer millor als espectadors el nou disseny que tindran els personatges -i també l'animació- que tindrà 'Super Hero'. L'aspecte és molt més digitalitzat i s'aproxima als openings dels videojocs de Bola de Drac com Tenkaichi i Budokai.



Ara bé, fixeu-vos en la imatge. Hi ha dos personatges ocults que Toei Animation ha decidit ocultar per ara. Qui seran? Haurem d'esperar, però sospitem que serà el rival a batre en aquesta pel·lícula. l'Androide 21? Ja ho veurem.


'Dragon Ball Super: Super Hero' és la pel·lícula número 21 de la franquícia. S'estrena a cinemes japonesos el 22 d'abril de 2022.


SINOPSI: Torna l'Exèrcit de la Cinta Vermella (Red Ribbon) amb dos personatges rivals anomenats Gamma 1 i Gamma 2, que aparentment seran els enemics a batre per Goku, Cor Petit, Son Gohan i companyia.


Aquest és el tràiler de la pel·lícula:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris