Caracuir torna al tràiler de “TEXAS CHAINSAW MASSACRE” de Netflix

És la seqüela directa del film original de Tobe Hooper, on torna el personatge supervivent Sally Hardest gairebé cinquanta anys després. 18 de febrer estrena a Netflix.


La serra mecànica de Caracuir tornarà a sonar amb força el pròxim 18 de febrer, quan Netflix estreni “Texas Chainsaw Massacre” a la plataforma. I és per aquesta imminent estrena que s'ha publicat avui el tràiler oficial de la pel·lícula.


Aquest film és una continuació directa del film original de Tobe Hooper estrenat el 1974 i, per tant, l'hem de considerar com a canònic de la franquícia. Aquest fet implica recuperar el personatge supervivent al film original, el de Sally Hardesty, però a causa de la defunció de l'actriu que el va interpretar el 1974 -que és Marylin Burns i va morir el 2014- pren ara el relleu l'actriu Olwen Fouéré (Mandy).


Sinopsi: La Melody (Sarah Yarkin), la seva germana adolescent Lila (Elsie Fisher) i els seus amics Dante (Jacob Latimore) i Ruth (Nell Hudson), es dirigeixen a la remota ciutat de Harlow, Texas, per iniciar una nova empresa idealista. Però el seu somni aviat es converteix en un malson quan accidentalment interrompen la casa de Caracuir, l'assassí en sèrie amb màscara de pell humana, el llegat de sang del qual continua perseguint els residents de la zona, inclosa Sally Hardesty (Olwen Fouéré), l'única supervivent de la seva infame massacre de 1973.


David Blue Garcia dirigeix “Texas Chainsaw Massacre” adaptant un guió escrit per Chris Thomas Devlin. Idea original de Fede Alvarez i Rodo Sayagues partint dels personatges creats per Tobe Hooper i Kim Henkel.


Segons s'ha confirmat Caracuir no farà el seu particular ball “chansaw dance” per celebrar les seves matances. Així i tot pel que veiem al tràiler de la pel·lícula sembla que encara té força per empunyar la serra mecànica i massacrar nombroses víctimes. És la seva raó de ser al cinema, i esperem que Netflix ho hagi entès i no ens decebi.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris